Untitled Document

U našem jezičnom centru koji obuhvaća Američku Igraonicu Panda i školu stranih jezika Urban Lingua djeci i mladeži omogućeno je neprekidno pohađanje nastave stranih jezika, od vrtića do završetka školovanja i stjecanja međunarodno priznatih diploma.
Budući da su mnogi naši polaznici djeca koja su započela sa učenjem stranog jezika u predškolskoj dobi u našoj igraonici „Panda" i koju smo zavoljeli tijekom dugogodišnjeg druženja, na tečaju vlada opuštena i prisna atmosfera što pomaže podučavanju i našem nastojanju da učenje bude zabavno i drugačije nego u školi. Sve to doprinosi činjenici da jednom kad se upišu, naši polaznici nas teška srca napuštaju.


Svi tečajevi organizirani su u grupama do najviše 12 polaznika. Naš osnovni cilj je pružiti djeci mogućnost da na zanimljiv način, druženjem s profesorom i drugim polaznicima, razviju zanimanje i pronađu motivaciju za učenje i usvajanje stranog jezika. Koristimo sve metode koje potiču maštu i kreativnost - uz glazbu, natjecanja, igre pogađanja i grupni rad djeca podjednako uspješno usvajaju sve četiri jezične vještine: razumijevanje, govor, čitanje i pisanje. Tečajevi nude izvrsnu nadogradnju i djeci koja već uče strani jezik u redovnoj školi zbog rada u malim grupama i naglaska na konverzaciji.

Nudimo jedinstvene programe učenja engleskog, talijanskog, španjolskog, francuskog i njemačkog jezika. Engleski jezik ponuđen je u sedam stupnjeva i polaznici se svrstavaju u određeni stupanj sukladno njihovov predznanju, španjolski i talijanski jezika za sada je organiziran u dva stupnja, a francuski i njemački održavat će se u ovoj školskoj godini ovisno o interesu polaznika.

U radu se osim klasičnim, služimo i najsuvremenijim metodama, koristeći računalne multimedijske programe učenja stranog jezika koji potiču dječju znatiželju, te pomažu da bez puno napora usvajaju stani jezik.
Svaki naš program predviđen je za provedbu u 80 školskih sati pravilno raspoređenih u školskoj godini (u pravilu 1xtjedno po dva školska sata).Josipa Pupačića 10 - DUBROVNIK - Tel/Fax: 020 429 563 - Mob: 098 819 008 - E-mail:playschoolpanda@gmail.com