HOME

Američka igraonica Panda
Josipa Pupačića 10
20 000 DUBROVNIK
Tel/Fax: 020 429 563
Mob: 098 819 008
playschoolpanda@gmail.com

vrtic
tecajevi
udzbenici
ucitelji
fotogalerija
rodjendaniDjeca usvajaju jezik na različite načine u svim situacijama.
Osnovno gradivo tijekom godine pružaju udžbenici poznatih izdavačkih kuća specializiranih za učenje engleskog u ranoj dobi (poput Oxforda, Longmana i Cambridge-a), koje nadopunjujemo i nadograđujemo našim materijalima.
Neki od najčešće korištenih udžbenika su:
1.Playway to English
2.Happy House
3.Super Me
4.Gogo Loves English
5.Sesame Street
6. Building Blocks
7. Tiny Talk
8. English Adventure
Cjeline („Units“) iz udžbenika odnose se na djeci bliske teme, te obrađuju i produbljuju znanja o sadržajima iz njihove neposredne blizine, koristeći pritom engleski jezik: pozdrave, predstavljanje i upoznavanje, mjesto stanovanja, dob, članove obitelji, dijelove tijela kod ljudi i životinja, brojeve, godišnja doba, odjeću i predmete karakteristične za to godišnje doba, voće i povrće itd. Također na engleskom uvježbavaju razne uobičajene fraze za svakodnevne aktivnosti.

Djeca uče kroz igru i zabavu, kroz glumu, grupno i međusobno natjecanje, razne igre pogađanja, pjesmice i brojalice karakteristične za englesko govorno područje... Pri tom se i likovno izražavaju, te uče držati olovku i škare u ruci, bojati i rezati. Kao didaktičko pomagalo koriste se i računalo i LCD projektor. Sve navedene aktivnosti stalno se izmjenjuju - kako mala djeca ne mogu biti duže vrijeme koncentrirana na neki sadržaj potrebno je koristiti brze izmjene različitih metoda.